انتخاب فایل

Refresh

نکاتی که قبل از سفر به استانبول باید بدانیم


#1
استانبول پایتخت فرهنگی ، اقتصادی و گردشگری در ترکیه است همچنین در سال 2010 پایتخت فرهنگی اروپا انتخاب شد و از نظر تعداد گردشگران سومین شهر جهان به حساب می آید.
استانبول دارای آب و هوای معتدل است و تابستان و بهار بهترین زمان برای سفر به این کلان شهر است البته کسانی که علاقه زیادی برای خرید دارند در زمستان با حراج ها و تخفیف های زیاد می تواند سفر هیجان انگیزی داشته باشند.
در استانبول سنت و مدرنیته در تقابل باهم هستند از طرفی در شهر مساجد ، کلیساها و میراث تاریخی به وضوح به چشم می خورد و از طرفی ساختمان های مدرن، هتل ها، رستوران ها و بارهای شبانه و مراکز خرید بزرگ خودنمایی می کنند.
در مجموع استانبول به شهر شب زنده داری معروف است. و تنها شهر بزرگ جهان است است که بین 2قاره آسیا و اروپا قرار دارد و مرز جدایی این 2 قاره تنگه زیبای بسفر است که دریای مرمره که استانبول در آن قرار دارد را به دریای سیاه متصل میکند.
غذاهای استانبول بسیار لذیذ است و پیشنهاد ما به شما این است در سفر به این شهر حتماً اسکندر کباب را تجربه کنید
برای تردد در استانبول می توانید با تهیه استانبول کارت از دکه های کنار ایستگاه های مترو سفرهای درون شهری راحت، سریع و بدون ترافیکی داشته باشید، همچنین از نظر هزینه اتوبوس، مینی بوس، تراموا و ون نیز برای سفر در سطح شهر بسیار مناسب تر از تاکسی ها می باشند.
موقعیت مکانی هتل شما هم بسیار مهم است هرچه هتل نزدیکتر به مرکز شهر باشد رفت و آمد و دسترسی به نقاط مختلف در شهر نیز آسانتر است. پس قبل از رزرو هتل حتماً به این موضوع نیز دقت کنید.
در استانبول برای استفاده از سرویس های بهداشتی عمومی باید هزینه ای بپردازید البته عموماً این سرویس ها تمیز می باشند.
آب لوله کشی در استانبول نیز قابل شرب نیست و از آب های معدنی و آماده باید برای نوشیدن استفاده کنید.
برای گشت و گذار در استانبول می توانید مراکز متنوع خرید، مسجد ایا صوفیه، مسجد آبی، پارک آبی دلفین، پارک آبی مارینه، برج گالاتا، کاخ توپ کاپی، کاخ دلمه باغچه، جزایر زیبای دریای مرمر و.. بسیاری از گزینه های دیگر را انتخاب کنید.
برای دیدن تورلحظه آخری به سایت توریاب مراجعه نمایید.
پاسخ
#2
مطالب بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا اموزشی و مفید!
پاسخ
#3
ترجمه متون تخصصی همواره یکی از دغدغه ها و مشکلات دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی بوده است.
ترجمه مقاله به عنوان حرفه ای ترین تخصص در مجموعه خدمات ترجمه متن به شمار می آید. علت این مسئله میزان حساسیت و اهمیت ترجمه مقاله در پذیرش یا رد مقاله توسط ژورنال های معتبر است. بدون شک مقاله برای هر پژوهشگری به منزله رزومه و دستاورد پژوهشی بوده و داشتن چند مقاله چاپ شده در نشریات معتبر موجب می شود تا محقق امتیازات فراوان آموزشی یا پژوهشی کسب نماید. به عنوان مثال دانشجویان مقطع دکتری برای فراغت از تحصیل نیاز به چاپ مقالات معتبر در نشریات بین المللی دارند و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها بری ارتقا رتبه و کسب مدارج علمی نیاز به رزومه پژوهشی قوی دارند که وجود مقالات معتبر یکی از شاخص های آن است. مسئله ای که در اینجا وجود دارد بحث اهمیت ترجمه مقاله در پذیرش و چاپ مقاله در نشریات معتبر بین المللی است. در صورتی که ترجمه شما تخصصی نباشد و توسط ژورنال مناسب تشخیص داده نشود، مقاله شما در ژورنال های معتبر مانند ژورنال های معتبر ISI چاپ نخواهد شد.
به طور کلی شاخص های ترجمه متن را می توان به دو گروه کلی تقسیم بندی نمود:
1. استفاده از ترجمه تخصصی و واژگان معادل مرتبط با موضوع در ترجمه متن
2. همبستگی متن و تسلط بر شیوه نوشتار در ترجمه متن بلاخص در ترجمه تخصصی متون

شاید برای ترجمه متون عمومی، ترجمه روان و بیان شیوا و تسلط بر دایره لغات و اصطلاحات و دستور زبان انگلیسی کافی باشد ولی در ترجمه تخصصی بایستی مترجم بتواند معادل یابی کلمات را بر اساس نحوه رایج در زبان تخصصی انجام دهد. لذا در ترجمه متون تخصصی و یا ترجمه مقاله بایستی از مترجمی استفاده نمود که در این زمینه دارای تخصص باشد.
ترجمه تخصصی ایرانیان با هدف ترقی سطح کیفی ترجمه مقاله و کتب در ایران فعالیت خود را با تشکیل تیم تخصصی ترجمه از دانشجویان و فارغ التحصیلان مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد دانشگاه های برتر ایران شروع نمود. فعالیت اولیه بر اساس ترجمه مقالات فارسی به انگلیسی جهت انتشار در نشریات معتبر و ترجمه کتب مرجع انگلیسی به فارسی شکل گرفت. در تیم ترجمه تخصصی ایرانیان کلیه خدمات ترجمه توسط مترجمان تخصصی در هر رشته انجام می گیرد. برای سفارش ترجمه متن و یا ترجمه مقاله کافی است به وبسایت ترجمه تخصصی ایرانیان به نشانی https://iraniantranslate.com/ مراجعه فرمایید.
پاسخ
#4
ممنون بابت مطالبتون ....
پاسخ
#5
مرسی بابت مطالب ارزشمندتون
پاسخ
#6
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۷/۰۲/۰۶، ۰۹:۵۱ ب.ظ، توسط mohammad1980.)
راهنمای قرعه کشی گرین کارت امریکا ثبت نام لاتاری آمریکا از 4 اکتبر هر سال تا 7 نوامبر همان سال ادامه خواهد داشت . برای ثبت نام در قرعه کشی گرین کارت آمریکا می توانید اط اطلاعات زیر استفاده نمایید . شما نمی توانید فرم ثبت نام را به وسیله نرم افزار ‏Word‏ مایکروسافت (یا دیگر نرم ‏افزارهای مناسب) دانلود و ذخیره کرده و بعدا آن را تکمیل کنید. فرم ثبت نام ‏E-DV‏ فرمی ‏است که فقط در وب خوانده می شود. این امر فرم را "همه منظوره تر" از دیگر فورمت ‏های کلمه پردازهای متداول کرده است. علاوه بر این، شما را مستلزم می دارد که ‏اطلاعات را به صورت آن-لاین پر کرده و فرم را ارسال کنید. لاتاری چیست ؟
[تصویر:  dvlottery2.jpg]
نکته چهارم: سیستم ‏E-DV‏ به گونه ای طراحی شده که به مدت 60 دقیقه از زمان دانلود ‏کردن فرم تا زمان دریافت فرم در تارنمای ‏E-DV‏ پس از ارسال آن به شکل آن-لاین فرصت ‏دارید. اگر بیش از 60 دقیقه سپری شود، و فرم ثبت نام به صورت الکترونیکی دریافت ‏نشده باشد، اطلاعاتی که تا آن زمان دریافت شده دور ریخته می شود. اگر این اتفاق ‏افتاد شما باید تمام فرم ثبت نام را دوباره از اول تکمیل کنید.نتایج لاتاری آمریکا چه زمانی اعلام می شود . هر ساله در ماه می نتایج اعلام می گردد.
‏ویزای تحصیلی آمریکا
نکته پنجم: سعی نکنید دوبار (در یک سال) ثبت نام کنید اگر این کار را بکنید ثبت نام ‏شما باطل میشود.‏ نکته ششم: اگر در حین ثبت نام به مشکلی برخوردید میتوانید با خروج از اینترنت ثبت نام ‏خود را نیمه کاره رها کرده و دوباره از اول شروع کنید شما نمیتوانید ثبت نام نیمه را ‏ذخیره کنید و اینگونه اطلاعات دور ریخته میشود و جزء ثبت نام محسوب نمیگردد‏ ‏ نکته هفتم: توصیه میکنم موضوع سوالات متداول در همین انجمن را نیز مطالعه نمائید.‏
عکس لاتاری
راهنمای ثبت نام:‏ وزارت امور خارجه تنها فرم های ثبت نام ویزای تنوع فرهنگی کامل شده به صورت ‏الکترونیکی که در تارنمای ‏www.dvlottery.state.gov‏ ‎‎ طی دوره مشخص شده برای ثبت ‏نام به صورت الکترونیکی ارسال شده اند را قبول خواهد کرد. ‏ تمام پرونده های ارسال شده از طرف هر شخصی در صورت ارسال بیش از یک پرونده ‏بدون در نظر گرفتن این مورد که چه کسی آن را ارسال کرده است، فاقد ارزش خواهد ‏شد. شما باید پرونده خود را شخصاً کامل و ارسال فرمایید، یا از کسی بخواهید که این ‏کار را برای شما انجام دهد. ‏ ‏ پرونده یی که با موفقیت ثبت شده باشد صفحۀ تأییدی شامل نام شما، تاریخ تولد، ‏کشوری که از آنجا اقدام کرده اید و تاریخ/ساعت را بر روی صفحه نمایش نشان می دهد. ‏می توانید این تأییدیه را به منظور بایگانی شخصی با استفاده از تابع پرینت جستجوگر ‏اینترنتتان چاپ فرمایید. ‏ مدارک کاغذی پذیرفته نخواهد شد. پارکهای آمریکا
کشور آمریکا
‏ ‏• در صورتیکه کلیه عکس های لازم ارسال نشود پرونده شما مردود خواهد شد. عکس ‏های جدید از همه افراد باید با فرم ثبت نام الکترونیکی ویزای تنوع فرهنگی به صورت ‏الکترونیکی ارسال شود:
ویزای سرمایه گذاری آمریکا
شرایط مورد نیاز برای تحصیل یا تجربه کاری چه هستند؟ ‎‎ قانون و مقررات ضروری می دارد که هر فرد شرکت کننده در برنامه ویزای تنوع فرهنگی ‏باید حداقل تحصیلات دبیرستانی یا معادل آن را داشته باشد یا، ظرف پنج سال گذشته، ‏دو سال تجربه کاری در شغلی که حداقل نیازمند دو سال کارآموزی یا تجربه باشد، ‏مشغول به کار بوده باشد. "تحصیلات دبیرستانی یا معادل آن" یعنی تکمیل موفقیت آمیز ‏‏12 سال مدرسه که شامل تحصیلات ابتدایی و متوسطه در ایالات متحده یا تکمیل ‏موفقیت آمیز آن در کشوری است که دارای سیستم رسمی ابتدایی و متوسطه ای باشد ‏که معادل تحصیلات دبیرستانی در ایالات متحده است. اثبات مستند تحصیل یا تجربه ‏کاری باید در زمان برگزاری مصاحبه ویزا به مامور کنسولگری ارائه شود. ‏ اگر شما دیپلم ندارید پس:‏ جهت تعیین واجد شرایط بودن فرد بر اساس تجربه کاری، از مشخصاتی که در پایگاه داده ‏های ‏O*Net OnLine‏ وزارت کار عرضه شده است، استفاده خواهد شد. چه مشاغلی ‏دارای شرایط لازم برای شرکت در برنامه ویزای تنوع فرهنگی هستند؟ پایگاه داده های ‏وزارت کار (‏DOL‏) به نام ‏O*Net Online‏ ‏Database‏ تجارب کاری را به پنج دسته "حوزه ‏شغلی" (‏Job Zone‏) تقسیم کرده است. در حالیکه بسیاری از مشاغل در تارنمای ‏DOL‏ ‏نام برده شده اند، فقط برخی از مشاغل مشخص شده واجد شرایط شرکت در برنامه ‏ویزای تنوع فرهنگی هستند. جهت داشتن شرایط لازم بر اساس تجربه کاری برای ‏شرکت در برنامه ویزای تنوع فرهنگی شما باید، ظرف پنج سال گذشته، دو سال تجربه ‏کاری در شغلی داشته باشید که در پایگاه داده های وزارت کار به عنوان حوزه شغلی 4 یا ‏‏5 تعیین شده است و در رتبه 7 یا بیشتر ‏Specific Vocational‏ ‏Preparation (SVP‏) قرار ‏دارد. چگونه می توانم لیست مشاغل واجد شرایط را در تارنمای وزارت کار پیدا کنم؟ ‏مشاغل واجد شرایط ویزای تنوع فرهنگی در پایگاه داده های وزارت کار به نام ‏Department ‎of Labor O*Net OnLine‎ Database‏ موجود است. مراحل زیر را جهت اطلاع ‏از اینکه آیا شغل شما واجد شرایط است یا خیر، دنبال کنید: گزینه “‏Find‏ ‏Occupation‏” را ‏انتخاب کنید و سپس “‏Job Family‏”، مخصوص به شغل خود را انتخاب کنید. برای مثال، ‏خانواده ‏Architecture ‎and‎ Engineering‏ را انتخاب کنید و روی علامت “‏GO‏” کلیک کنید. ‏سپس روی لینک مربوط به ‏Occupation‏ مشخص کلیک کنید. در ادامه، مثلا روی شغل ‏Aerospace Engineering‏ کلیک می کنید. پس از انتخاب لینک یک ‏Occupation‏ مشخص، ‏ستون “‏Job Zone‏” را انتخاب کنید تا شماره ‏Job Zone‏ تخصیص داده شده به آن شغل و ‏رتبه ‏Specific ‎Vocational‎ Preparation‏ یا ‏SVP‏ را پیدا کنید.برای اطلاعات بیشتر به سایت مهاجرت پارس مهاجر مراجعه نمایید .

مهاجرت به لهستان از طریق ثبت شرکت راهنمای ثبت شرکت تجاری در لهستان ثبت شرکت در اروپا انواع مختلفی دارد که با توجه به شرایط و درخواست متقاضیان ثبت شرکت در اروپا هزینه های متفاوتی دارد.مهاجرت ارزان اروپا. لازم به ذکر است که فقط شرکت های ثبت شده از نوع F شرایط درخواست ویزا یا اقامت اروپا را خواهند داشت و انواع دیگر ثبت شرکت شامل درخواست ویزای اروپا و یا اقامت اروپانمی شود. زیرا در اروپا انواع مختلفی از ثبت شرکت با هزینه های متفاوت وجود دارد.در ادامه راهنمای ثبت شرکت لهستان را مطالعه نمایید .
[تصویر:  poland1.jpg]
ممکن است درذهن متقاضیان ثبت شرکت در اروپا این سوال مطرح شود که چگونه می توان به نوع F بودن یک شرکت ثبت شده در اروپا پی برد؟ در واقع در زمان ثبت ودرخواست ثبت شرکت در اروپا توسط وکیل یا نماینده ای که مجری این کار است نوع آن مشخص می شود.لازم به ذکر است است که اگر شرکت ثبت شده از نوع F نباشد ، شخص قادر به افتتاح حساب بانکی در اروپا نخواهد بود و همچنین درخواست اجازه کار برای سهامداران شرکت در مراکز دولتی مربوطه امکان پذیر نخواهد بود. متاسفانه برخی افراد سودجو از عدم اطلاعات کافی متقاضیان ثبت شرکت در اروپا سوء استفاده می کنند و با ثبت انواع دیگر شرکت که طبعا هزینه کمتری دارد و قطعا شامل درخواست ویزا و درخواست اجازه کار نمی شود برای متقاضیان اقدام می کنند و در اظهارات خود افتتاح حساب بانکی و اجازه کار را عنوان نمی کنند و یا اگر عنوان کنند، حتی حسابی توسط سهامداران شرکت افتتاح نخواهد شد.دیدنیهای لهستان
کشور لهستان دارای پتانسیل بالایی برای سرمایه گذاری و تحصیل است . تحصیل در لهستان یکی از انتخابهای مناسب برای تحصیل در یک کشور اروپایی با هزینه کم است . نکته بسیار مهم این است که پس از ثبت شرکت نوع F حتما باید یکی از سهامداران شرکت ثبت شده به نمایندگی از طرف شرکت طی سفر چند روزه به اروپا شخصا باید نسبت به افتتاح حساب بانکی شرکت اقدام نماید و این امر به هیچ عنوان توسط هیچ شخص دیگری و هیچ وکیلی یا نماینده قانونی امکان پذیر نمی باشد و چنانچه برخی از دلالان و افراد سودجو اظهار داشتند که نیاز به افتتاح حساب بانکی نیست و یا خودشان این عمل را انجام خواهند داد , بطور قطع و یقین امکان پذیر نمی باشد و این بدان معنی ست که شرکت ثبت شده از نوع F نبوده است. یکی دیگر از نکات مهمی که در شرکت های نوع F وجود دارد این است که بلافاصله پس از انجام امور اداری و مراحل درخواست اجازه کار، باید رسید رسمی و مهمور شده توسط ارگانهای دولتی مربوطه به متقاضی ارائه گردد و اگر این رسید رسمی به متقاضی ارائه نگردد شرکت ثبت شده نوع F نبوده است.هزینه زندگی در لهستان
شما با داشتن اقامت لهستانمی توانید آزادانه به تمام کشورهای عضو شنگن سفر نمایید. از این رو مهاجرت به لهستان آینده روشن پیش روی شما متقاضی محترم خواهد گذاشت .
اگر ثبت شرکت توسط افراد غیر حرفه ای صورت گیرد , نه تنها امکان درخواست اقامت وجود نخواهد داشت بلکه شرکت ثبت شده فرد را بدهکار مالیاتی می کند و تمام مسئولیت های آن به عهده سهامداران شرکت خواهد بود. لازم به ذکر است که جهت ثبت شرکت در اروپا نیاز به هیچ گونه مدرک تحصیلی یا زبان انگلیسی نیاز نیست و هر شخصی که توانایی پرداخت هزینه ها را داشته باشد واجد شرایط خواهد بود.
تعداد سهامداران یک شرکت در اروپا حداقل یک نفر و حداکثر چهار نفر می باشد.
از طرفی دانشگاههای لهستان جز یکی از بهترین دانشگاه ها در اروپای مرکزی هستند و دانشجویان آن میتوانند به راحتی در مقاطع بالاتر در کشورهای دیگر تحصیل نمایند . هزینه های زندگی در لهستانبسیار مناسب است و متقاضیان مهاجرت می توانند به راحتی از پس مخارج آن بر بیایند .
برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با گروه سایت مهاجرت همراه باشید .
پاسخ
#7
البته بابت مطالباتون ممنون ولی من هم با دوستان موافقم که بیشتر این مطلب جنبه تبلیغاتی داره تا اموزشی و در واقع استانبول را می توان خیلی بهتر از این به هموطنان سناخت.
پاسخ
#8
مطالب مفیدی بود ممنون هر چند تبلیغات بود ولی جالب بود برام.
تور تایلند
پاسخ

[-]
کلمات کلیدی
که , قبل , از , سفر , به , استانبول , باید , بدانیم

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چه نکاتی را بعد از جراحی زیبایی بینی باید رعایت کرد؟ zibajarahi 1 491 ۱۳۹۷/۰۵/۰۲، ۱۱:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: 8908190
  برای داشتن یک طراحی رابط کاربری موفق در طراحی سایت باید این چیز ها را بدانیم itzeroone 1 436 ۱۳۹۷/۰۲/۰۴، ۱۲:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: tarah-veb
  بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟ mina71267 0 593 ۱۳۹۶/۰۷/۲۴، ۰۴:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: mina71267
  نکاتی جالب درباره چاقی mina71267 0 323 ۱۳۹۶/۰۷/۱۹، ۱۰:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: mina71267
  چه چیزهایی باید در مورد جراحی زیبایی بینی بدانید؟ zibajarahi 0 564 ۱۳۹۶/۰۷/۱۰، ۱۲:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: zibajarahi
  از کجا میتونم بدونم که باید کدام ترمینال فرودگاه مهرآباد برم ؟ youka 0 519 ۱۳۹۶/۰۷/۰۴، ۰۳:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: youka
  نکاتی برای حرفه ای شده در حرفه مترجمی Iranian_Tara 0 574 ۱۳۹۶/۰۵/۲۵، ۰۳:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Iranian_Tara
  نکاتی مهم در دکور فروشگاه که فروش شما را چند برابر خواهد کرد youka 0 517 ۱۳۹۶/۰۵/۱۳، ۰۲:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: youka
  ۶ نکته که در طراحی دکور بوتیک لباس که باید رعایت شود youka 0 581 ۱۳۹۶/۰۵/۱۳، ۰۱:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: youka
  نکاتی مهم در طراحی وب سایت برای رستوران sitecode 0 432 ۱۳۹۶/۰۵/۰۹، ۰۹:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sitecode

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان